KAYSERİ / TOMARZA - Şehit Necati Kahraman Anaokulu

Kıymetli Velimiz,

16 Mart 2020 tarihinden itibaren ülkemizi ve dünyamızı etkileyen COVİD-19 salgını nedeni ile öğrencilerimizin aldığı eğitim süreci de farklı bir boyut kazanmıştır. Dünyada yaşam biçimleri değişmiş, "YENİ NORMAL" kavramı gündeme gelmiş ve okullarımızda yapılan eğitim bu süreçten etkilenmiştir. Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü'nün ortak çalışması olan "Okulum Temiz" uygulaması kapsamında "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu" rehberliğinde okulumuzda gerekli tüm hazırlıklar yapılmış ve Kurumumuz açılışa uygun hale gelmiştir. Okulumuzun açılışı ve işleyişi hakkındaki diğer gelişmeler siz sayın velilerimizle Milli Eğitim Bakanlığı ve Bilim Kurulu'nun kararları doğrultusunda tekrar paylaşılacaktır.

23 NİSAN 2020

OKULUMUZDA 10 LKASIMDAN KARELER